Sivut

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Viimeisimmät askartelutyöt

Kokosin tähän muutamilla kursseilla tehtyjä tuotoksiani. Olen innokas kursseilla askartelija - kotona en sitten juurikaan ennätä askarrella. Tästä syystä suurin osa kursseilla aloitetuista töistä odottelee yhä valmistumista...

Viimeisimmän ja elämäni kolmannen skräppisivun tein Paperiliittimen Riikan pitämällä kurssilla Mulperissa. Aiheena oli "Back to basics" eli skräppisivun asettelu ja värien sommittelu. Kurssipakettiin sisältyi kaikenlaista kivaa, esimerkiksi  3rd Eyen hauska Circus roof-leima, joka näytti todella upealta leimattuna Wow! Embossing Powdersin Fab Foil-folion avulla.

Askartelu Amaliassa oli helmikuun alussa mielenkiintoinen kurssi, jonka piti ihana Päivi Eerola. Onnen Linnut -kurssilla yhdistettiin piirtämiseen ja maalaamiseen rohkeasti Art Journalia ja Mixed Mediaa. Tästä linkistä pääset lukemaan Amalian blogia: Tunnelmia-lauantain-kurssilta ja tästä Päivin: The greatest joy of all.
 
Etualalla olevat kädet ovat allekirjoittaneen! Kuva Amalian askartelut blogista.


Tässä alla viime vuoden puolella Emmon kurssilla tehdyt mixed media-vihkosen sivut. 
Yhä ovat pahasti kesken...


Viime keväänä sain osallistua Intohimona skräppäys-tapahtuman yhteydessä Birgit Koopsenin kurssille, jossa tehtiin Mixed media-cavas-taulu.


Ja vielä yksi skräppisivu, elämäni toinen sellainen, Riikka Kovasimen kurssilta sekin. Ja taitaapa olla aika lailla kesken tämäkin sivu. Kurssi järjestettiin Salon Mulperissa ja aiheena oli maskien ja leimasimien käyttö.


2 kommenttia:

  1. Mainioita sivuja ja töitä! Lintu on aivan ihana ja innostava! Salon viimeisimmän kurssin sivusta tuli mainio - herkullinen, iloinen ja värikäs! Kiitos kun linkitit! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitokset Riikka hyvästä opetuksesta!

    VastaaPoista